9. Theatervoorstelling

Theatervoorstelling

“Veilig uitgaan=Veilig thuiskomen”

DSC03880

De gemeente Meppel is druk bezig om het woon, leef en uitgaansklimaat te optimaliseren. Een veilige en gezellige gemeente waarin iedereen van huis tot kroeg of disco veilig kan lopen, fietsen en rijden en bovenal kan genieten van een onbezorgd weekendje stappen.

Ook jij kunt een steentje bijdragen om de gemeente Meppel nu of over een aantal jaren (als je uitgaat) nog veiliger en plezieriger te maken, door de clinic “Veilig uitgaan = Veilig thuiskomen” bij te wonen.

Mede namens de gemeente Meppel mogen we je daarom uitnodigen voor de clinic “Veilig Uitgaan” op vrijdag 3 februari 2017

De clinic met theater verschaft je praktijkinformatie over:

  • De gevaren van alcohol in relatie tot het verkeer (iedere jaar weer zijn meer dan 100 verkeersslachtoffers en 3500 gewonden door alcohol in het verkeer te betreuren. Van jong tot oud, met auto, scooter of fiets!)
  • De gevolgen van agressief gedrag door overmatig alcohol en drugsgebruik in en rond uitgaansgelegenheden (hoe ga je om met agressie, hoe te handelen, hoe te voorkomen)

Professionele en regionaal bekende acteurs en een gespreksleider gaan aan de hand van praktijkvoorbeelden veilig en onveilig gedrag nabootsen en bieden aan jou tips om later de juiste handelingen en beslissingen te nemen. Daarnaast worden nuttige tips gegeven door o.a. politie of een plaatselijke horecaondernemer, om beter voorbereid te zijn op gevaarlijke situaties in het verkeer, op straat en uitgaansleven. Dit kan mogelijke schade, leed en slachtoffers voorkomen.

Wij hopen samen met jou op een nuttige en interessante bijeenkomst en zien een actieve bijdrage van jou kant met interesse tegemoet.

Alvast bedankt voor je aanwezigheid en medewerking.

Afbeelding1